Examentraining

Examentrainingen

Zit jij in je examenjaar en moet je binnenkort gaan beginnen met je voorbereidingen? Ben je het zat om alleen op je kamer te studeren of heb je een hoger cijfer nodig om toegelaten te worden tot een opleiding? Tijdens de examentrainingen wordt jou de benodigde hulp aangeboden!

We verzorgen examentrainingen voor VWO leerlingen in de vakken wiskunde A/B, biologie, natuurkunde en scheikunde. De trainingen worden in 1 dag gegeven waarin de moeilijkste onderwerpen die in het examen aan bod komen, uitgebreid worden behandeld. Op deze manier hoef je niet meerdere dagen te besteden aan het herhalen van alle stof, terwijl je ook druk bent met voorbereidingen van andere examens. Door middel van overzichtelijke stappenplannen leer je in één dag hoe jij de lastigste onderwerpen aan kan pakken.

Heb je hulp nodig bij de voorbereiding van verschillende vakken? Dan kan je natuurlijk ook aan meerdere examentrainingen deelnemen. Deze trainingen zullen op verschillende dagen plaats vinden.

Extra hulp in de huiswerkklas

Heb je behoefte aan extra hulp bij je voorbereidingen voor je examen? Neem dan eens een kijkje in onze huiswerkklas. Hier kan je naast je huiswerk maken, ook leren en oefenen voor je examens. Er zijn altijd uitstekende docenten beschikbaar die jou extra uitleg kunnen geven. Ook wanneer je een bepaald cijfer wilt ophalen, zodat je er in de examenperiode beter voorstaat, kunnen de van de docenten van de  huiswerkklas jou hulp bieden.

Wiskunde A
Wiskunde A
Natuurkunde
Natuurkunde
Scheikunde
Scheikunde
Biologie
Biologie